بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: پردازش تصویر


موارد یافت شده: 52

1 - بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی (چکیده)
2 - بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی‏های حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه‏ های موس شکلاتی (چکیده)
3 - بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دوره نگهداری روی ویژگی های کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
4 - شناسایی بذر علف‌های هرز مهم منطقه‌ی مشهد با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
5 - مقایسه ی کیفیت تصاویر تهیه شده توسط دوربین تلفن همراه و اسکنر دستی به منظور شناسایی گیاهان آپارتمانی با پردازش تصویر (چکیده)
6 - کاربرد پردازش تصویر در تشخیص و طبقه بندی بیماری گیاهان و میوه ها (چکیده)
7 - مقدمه‌ای بر کاربرد علم احتمال در پردازش تصویر (چکیده)
8 - بررسی روند تغییرات مجموع بازهای نیتروژن¬دار فرار در طی نگهداری فیله¬ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای Cº4توسط تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
9 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله¬ی خرچنگ دراز آب شیرین در طی نگهداری در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
10 - روش های کاربردی ارزیابی و نظارت آلودگی هوای شهری با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر (چکیده)
11 - بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن با استفاده از پردازش تصویر در خشک‌کن کابینتی خورشیدی (چکیده)
12 - بررسی اثر شکل دانه‌ها در منحنی دانه‌بندی به کمک پردازش تصویر (چکیده)
13 - برآورد منحنی دانه بندی خاک دانه ای بر اساس تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
14 - طراحی، ساخت و توسعه ی سامانه ی بازیابی دوبعدی پروفیل و ناهمواری سطح خاک بر اساس شیوه مرکب پین متر و پردازش تصویر (چکیده)
15 - طراحی و توسعه الگوریتم پردازش تصویر برای مانیتورینگ فعالیت زنبور عسل در کلونی در شرایط نور طبیعی (چکیده)
16 - طبقه‌بندی و تشخیص عیوب ظاهری سیب‌زمینی با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
17 - تاثیر سه سطح رطوبتی بر خواص مهندسی و گرا نشی گیاه جدید شورزیست و خشک زیست کوشیا در دو حالت دانه و مغز با کمک پردازش تصویر (چکیده)
18 - بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
19 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تاثیر صمغ شاهی و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن (چکیده)
20 - بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و مدت زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی نان بربری پخته شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
21 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
22 - طراحی و ارزیابی الکوریتم پردازش تصویری برای تخمین محتوی چربی گوشت قرمز (چکیده)
23 - شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز (چکیده)
24 - روشی جدید برای ارتباط بین انسان و ماشین برپایه پردازش تصویر و کاربرد آن در توسعه یک سامانه اطلاع رسانی کاربردی (چکیده)
25 - تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر رنگ مغز وتخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
26 - کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا (چکیده)
27 - ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
28 - بررسی ویژگی های بافت تصویر کیک اسفنجی پخته شده با فر میکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
29 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو (چکیده)
30 - مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
31 - بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر (چکیده)
32 - شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگی های شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبیLVQ (چکیده)
33 - استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ (چکیده)
34 - بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
35 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
36 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار (چکیده)
37 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه بندی آن با ویژگی های شکلی و بافتی بکمک پردازش تصویر (چکیده)
38 - استفاده از روش پردازش تصویر در تعیین حجم خربزه و مقایسه آن با روش جابه جایی آب (چکیده)
39 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه‌بندی آن با ویژگیهای شکلی و بافتی به کمک پردازش تصویر (چکیده)
40 - بررسی پارامترهای ریزساختاری فولاد میکروآلیاژی30MSV6 با استفاده از روش پردازش تصویری و مقایسه آن با روش سنتی (چکیده)
41 - بررسی امکان پردازش تصویر در رنگ سنجی میگوی خشک شده (چکیده)
42 - بررسی امکان کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی پیتزا (چکیده)
43 - بررسی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با تکیه بر ویژگی های حسی و بررسی تغییرات رنگ آنها طی مدت زمان نگهداری با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
44 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات رنگی موز طی خشک کردن هوای داغ با پیش تیمار اسمز- التراسوند (چکیده)
45 - درجه بندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ (چکیده)
46 - بررسی مقایسه ای تاثیر اتمسفر تف جوشی برمورفولوژی حفرات نمونه تف جوشی شده Astaloy CrM به کمک پردازش تصویر (چکیده)
47 - طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری اتوماتیک ابعاد قطعات صنعتی به کمک ترکیب روشهای پردازش تصویر و الگوریتمهای CAD (چکیده)
48 - سیستم خودکار تشخیص عیوب جوش به کمک تبدیلات CAD و روشهای پردازش تصویر (چکیده)
49 - تشخیص بد شکلی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
50 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا (چکیده)
51 - استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک (چکیده)
52 - بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر (چکیده)